Praktijkgerichte nascholing over farmacotherapie in de eerste lijn
Menu

Maak nu kennis met PiL

Overweegt u een abonnement op PiL, maar heeft u nog twijfels? Vraag dan eerst een proefnummer aan! Op deze manier krijgt u gratis en vrijblijvend het meest recente nummer thuisgestuurd en kunt u een e-learning maken. Ook kunt u hiernaast digitaal door het vakblad bladeren.

Bestel een proefnummer

Aanbieding:

Abonnee worden met terugwerkende kracht? Door nu een abonnement te nemen op PiL vanaf maart 2019, kunt u tot 8 extra e-learningmodules doorlopen – en dus 8 nascholingspunten verdienen!* Voor jaargang 2019 betaalt u slechts € 99,- (voor jaargang 2020 betaalt u het reguliere bedrag van € 211,-).

* De e-learningmodules zijn door ABC1 geaccrediteerd voor de duur van 2 jaar (tot en met maart, juli, september en december 2021). Door de KNMP en NVZA zijn de modules geaccrediteerd voor 1 jaar (de modules van editie 2019-1 zijn voor openbaar

Abonneer direct!

E-learning demo

Wilt u de e-learning een keer uitproberen? Maak dan de demo over Voedselallergie bij kinderen.

Probeer de e-learning

Podcast PiL in de praktijk

Huisarts Daan van der Stap en apotheker Nancy Overmars-Zonneveld bespreken maandelijks aan de hand van praktische voorbeelden hoe huisarts en apotheker efficiënter kunnen samenwerken. PiL in de praktijk is de podcast van tijdschrift PiL.

Beluister hier gratis de podcasts!