Over PiL

PiL – Praktijkgerichte nascholing over farmacotherapie in de eerste lijn is ontstaan uit MFM-Medisch Farmaceutische Mededelingen en is opgericht in 1997 om zorgprofessionals in de eerste lijn te voorzien van onafhankelijke praktijkgerichte informatie. Het informatieve blad heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een volwassen nascholingsformule met 12 geaccrediteerde e-learningmodules per jaar, een nascholingstijdschrift dat 4 keer per jaar uitkomt en een uitgebreide online bibliotheek waarin alle artikelen van 1997 tot heden terug te vinden zijn.

PiL is een onafhankelijke, ongesponsorde nascholingsformule. Elk kwartaal verzorgt de deskundige redactie 56 pagina’s vol praktisch georiënteerde en kwalitatief hoogstaande artikelen over farmacotherapie. PiL is bestemd voor openbaar apothekers, ziekenhuisapothekers, huisartsen en andere voorschrijvers van geneesmiddelen in de eerste lijn.

Vanaf januari 2020 kunnen abonnees van PiL met het volgen van de e-learnings per editie 3 nascholingspunten verdienen; geaccrediteerd door KNMG, KNMP en NVZA. Nascholen waar en wanneer u maar wilt!

Waarom nascholen bij PiL?

Over PiL